Vorige Artikel 1 van 8 Volgende

NIEUW - EXCLUSIEF - Echt zilveren oorringen met edelstenen in diverse kleuren

€ 8,00 € 4,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Handgemaakte exclusieve echt zilveren oorringen (18 mm doorsnede) met hangers van rozenkwarts, grey jasper, jade en agaat.

Deze oorbellen passen bij al je kleding!

Rozenkwarts en gezondheid

Spiritueel

* Rozenkwarts opent je hartchakra. Dat maakt je ontvankelijk voor schoonheid en kwetsbaarheid. Draag regelmatig rozenkwarts sieraden en je ziet duidelijker de schoonheid van de natuur, van jonge mensen en dieren, van bloemen en planten.
* Rozenkwarts is de steen van de onvoorwaardelijke liefde. Rozenkwarts leert je van jezelf te houden, zonder egocentrisch te worden. Het leert je ook opnieuw van jezelf te houden na traumatische ervaringen als geestelijke of fysieke vernederingen, incest, verwaarlozing.

Mentaal

* Rozenkwarts leert je jezelf accepteren zoals je bent. De steen geeft je de kracht en energie om je mindere kanten ten goede te veranderen.
* Rozenkwarts helpt goed tegen allerlei angsten en fobieën, zoals angst in het donker of angst om opgesloten te worden.
* Rozenkwarts vergroot het invoelingsvermogen, waardoor je begrip krijgt voor andermans gevoelens. Kalmeert en troost bij verdriet en zorgen.

Emotioneel

* Problemen in de relationele sfeer worden minder door regelmatig sieraden met rozenkwarts op je hart te dragen, of door een rozenkwarts regelmatig in je hand te nemen en aandachtig te beschouwen.
* Rozenkwarts beurt je op bij melancholie en depressie.
* Rozenkwarts helpt je weer als een kind te zijn, onbevangen en onbevreesd. Het maakt speels en vrolijk.
* Rozenkwarts is kalmerend. De steen troost de verdrietigen, verzacht iemand met een verhard gemoed, tempert driftige natuurtjes.

Fysiek

* Rozenkwarts heelt het hartchakra, maar ook allerlei kwalen die met het hart te maken hebben. Van een gebroken hart tot klachten van de bloedsomloop.
* Rozenkwarts heeft door zijn hoge gehalte siliciumdioxide een verjongend effect op de huid. Door regelmatig met rozenkwarts over de huid te gaan, wordt deze strak. Heb je een problematische huid, dan moet je na een rozekwartsmassage je steen wel reinigen! Doe dit door je steen goed af te spoelen onder lauw stromend water. Gebruik steeds dezelfde steen voor deze steenmassage. Kleine onregelmatigheden als puistjeswratjes en mee-eters verdwijnen door regelmatig rozenkwartswater te drinken.
*Een ontspannend bad wordt nog meer ontspannend als je een paar rozenkwartsen in je badwater legt. Neem wel grote stenen die niet met het badwater weg kunnen spoelen.
* Rozenkwarts op je nachtkastje heeft een positief effect op je nachtrust (maar ook op je liefdesleven).
* Door rozenkwarts in je broekzak te dragen, versterk je en bescherm je de mannelijke en vrouwelijke organen die nodig zijn bij kinderen verwekken.
* Rozenkwarts geneest klachten die veroorzaakt worden door stress, met name huidklachten zoals eczeem.

Jade en gezondheid

 

Spiritueel

* Jade werkt in op alle chakra's, en vooral het basischakra, het zonnevlechtchakra en het hartchakra. Jade heelt een beschadigd hartchakra en stuitchakra. Vanuit de zonnevlecht stimuleert en heelt jade het zenuwstelsel. Hierdoor versnelt jade het reactievermogen, zowel geestelijk als lichamelijk.
* Jade helpt je jouw doel in dit leven te vinden, en zorgt ervoor dat je je prettig in dit leven voelt. Jade laat je ziel en geest volledig versmelten met je lichaam.
* Jade geeft mooie dromen en helpt in je dromen kennis en wijsheid te ervaren.
* Jade beschermt tegen fysiek en geestelijk letsel en is daarom zo geliefd als amulet.

Mentaal

* Jade geeft zin voor de realiteit. De steen leert je luisteren naar je lichaam en verstandig te eten en te leven. Jade maakt tevreden en blijmoedig.
* Jade bevordert de positieve energie en beschermt tegen negatieve invloeden. Maakt creatief en geeft je bovendien de energie om plannen om te zetten in daden.
* Jade versnelt genezingsprocessen, zowel geestelijke als lichamelijke.

Emotioneel

* Jade maakt rustig en kalm in moeilijke en onoverzichtelijke situaties, en geeft de energie om ondanks alles door te gaan.
* Jade is een goede steen na traumatische of verdrietige gebeurtenissen, zoals liefdesverdriet of rouwverwerking.

Fysiek

* Jade heeft een sterk effect op huidhaarnagels, maar ook op het beenderstelsel en de spierenLittekens worden minder zichtbaar als je jade draagt.
* Jade stimuleert en ontgift de nieren. Omdat jade zorgt voor een beter afvoer van urinezuren, worden reumatische klachten en jicht verzacht. Galstenennierstenen en blaasstenen verdwijnen door het drinken van jadewater. Ook werkt jade goed tegen het vasthouden van vocht (oedeemvorming, dikke knieën, dikke enkels), en ook nierontstekingblaasontstekingmaagklachten en incontinentie.
* Jade werkt goed bij problemen met de vruchtbaarheid. Het mineraal stimuleert de werking van eierstokkenbaarmoeder en teelballen. Het stimuleert de bevruchting, beschermt moeder en kind tijdens de zwangerschap en zorgt voor een voorspoedige bevalling.
* Door jade te dragen herstel je sneller na ziekte. Jade maakt vitaal en levendig.
* Jade is een steen van het hart, vermindert hoge bloeddruk, en verlicht of heelt zelfs hartklachten, zoals hartritmestoornissen.
* Jade werkt in op de alvleesklier en van daaruit op het hele hormoonstelsel. De steen helpt bij suikerziekte. Het immuunsysteem krijgt een oppepper van de jade.

Agaat en gezondheid

Spiritueel

* Agaat hoort bij alle chakra’s, maar vooral bij het basischakra en het heiligbeenchakra.
* De steen beschermt tegen pech en ongeluk, en geeft een vrolijk humeur en een goede gezondheid.
Agaat bevordert de innerlijke groei en de ontwikkeling van spiritualiteit.
* Agaat reinigt de aura van negatieve energieën.
* Het dragen van een witte agaat versterkt de intuïtie.

Mentaal

* Agaat maakt rationeel, minder emotioneel. Het helpt bij het verwerken van verdriet.
* Agaat maakt gefocust en bevordert welsprekendheid.

Emotioneel

* Agaat geeft een gevoel van geborgenheid, harmonie en ingetogenheid. Het versterkt het contact met Moeder Aarde.
* Agaat beschermt. Angsten en fobieën worden minder met het dragen van agaat. Vooral roze agaat helpt.
* Let op de tekening van je agaat: stenen met regelmatige bandpatronen werken kalmerend.
Agaten met grillige lijnen kunnen helpen vastgeroeste patronen te doorbreken.
Agaten met bergkristal in hun kern geven fantasie en kunnen helpen bij concentratieproblemen.
Chaos en wanorde worden te overzien en beheersbaar met mosagaat

Fysiek

* Agaat bevat vele sporenelementen en werkt in op de epifyse. Hierdoor heeft agaat een gunstig effect op problemen met slaap-waakritmeinslapen en doorslapen.
* Agaat heeft een positief effect op epilepsie: aanvallen worden minder heftig en minder talrijk.
* Agaat heelt allerlei ontstekingen, zoals oogontstekingmaagvliesontsteking en blaasontsteking.
* Agaat heelt spijsverteringsproblemen zoals maag- en darminfectiesverstoppingdiarree.
* Agaat is dé steen voor (aanstaande) moeders en kinderen. De edelsteen werkt harmoniserend op baarmoeder en menstruatie, helpt daardoor bij vruchtbaarheidsproblemen. Agaat werkt helend op aandoeningen van de baarmoeder, helpt een zwangerschap harmonieus te doorstaan, helpt bij de bevalling, en voorkomt en geneest verzakking van de baarmoeder. De steen stimuleert het herstel na de bevalling en stimuleert de groei van het kind.
* Agaat heeft een helende werking op spataderen en aambeien, zowel in- als uitwendige.
* Agaat heet een sterke anti-allergene werking: allerlei allergische reacties, zoals huiduitslag, rode vlekken, jeuk, netelroos en tranende ogen, worden minder heftig bij het dragen van agaat. Agaat kan prima preventief tegen allergische reacties gedragen worden.
* Huidklachten worden geheeld met agaat. Gebruik agaat bij schaaf- en brandwondenkleine sneetjespukkeltjesacnéeczeem. Bij insectenbeten werkt dragen of opleggen van een (blauwe) agaat heel goed.