NIEUW - EXCLUSIEF - Zilveren oorringen met hanger van labradoriet

€ 8,00 € 4,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Handgemaakte exclusieve zilveren oorringen (25 mm doorsnede) met hangers van vierkant facetgeslepen grijs labradoriet en kleine echt zilveren hangers die ervoor vallen.

Deze oorbellen maken jouw kleding, ongeachte de kleur, helemaal af!

Labradoriet en gezondheid

Spiritueel

* Vanwege zijn veelkleurigheid kan de labradoriet op alle chakra’s. Het is de beschermsteen bij uitstek; het helpt je onder alle omstandigheden bij jezelf te blijven.
* De labradoriet is vooral geel en blauw. Vanwege deze kleuren werkt hij het beste op het zonnevlechtchakra (geestelijke spijsvertering), het keelchakra en het voorhoofdchakra (maakt creatief, communicatief vaardig, flexibel en invoelend).
* Violette labradoriet werkt op het kruinchakra. Het is een goede meditatiesteen en stimuleert de groei van intuïtie en spiritualiteit.

Mentaal

* Labradoriet maakt rustig en geconcentreerd, helpt je in stressvolle omgevingen het hoofd koel en helder te houden.
* Gele labradoriewerkt op het zonnevlechtchakra, geeft licht en warmte, leert je voor jezelf opkomen, beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf.
* Groene labradoriet geeft gevoel voor rechtvaardigheid.
* Blauwe labradoriet  maakt communicatief vaardig, creatief en flexibel, en geeft inzicht en overzicht.
* Rode labradoriet werkt op het basischakra, zet je met beide voeten op de grond, maakt actief en doelbewust.

Emotioneel

* Oranje labradoriet werkt op het heiligbeenchakra, helpt emoties verwerken, geeft gevoelens de ruimte, maakt vrolijk, helpt bij het verwerken van verdriet.
* Alle kleuren labradoriet beschermen tegen de negatieve emoties van anderen.

Fysiek

* Omdat blauwe labradoriet op de hypofyse inwerkt, heeft hij een gunstig effect op klachten die te maken hebben met de hormoonhuishouding, zoals menstruatieklachten, overgangsklachten, prostaatklachten, onvruchtbaarheid.
* De steen werkt ook in op de epifyse en harmoniseert het slaap-waakritme, waardoor hij soelaas kan bieden bij slapeloosheid.
* De labradoriet werkt ook op allerlei klachten met botten en gewrichten. Leg de steen regelmatig op de aangedane plek, of draag hem in je zak of als sieraad.
* Geel-oranje labradoriet ondersteunt de spijsvertering en de stoelgang.
* Groene labradoriet werkt op het hartchakra en zorgt voor evenwicht in de vochthuishouding van je lichaam. Het harmoniseert de kalium-natriumbalans.
* Blauwe labradoriet werkt op het keelchakra en het voorhoofdchakra. Te gebruiken bij stemklachten en keelklachten, klachten aan de luchtwegen en de longen.