NIEUW - EXCLUSIEF - Fijn armbandje in goud-/groen-/geel-/zandtinten met toermalijn en jade

€ 7,00 € 3,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Handgemaakt fijn armbandje bestaande uit facetgeslepen kraaltjes, een goudkleurige kraal, een gele ovale toermalijn, een groene Swarovskikraal en een zandkleurige facetkraal van toermalijn. Aan de achterkant een bedel van gold plated materiaal met groene jade facetkraal.

De kralen zijn op stevig elastiek geregen en daardoor geschikt voor iedere pols.

Deze armband past perfect bij jouw kleding in de tinten toffee, zand, camel en rosy nougat, maar ook bij alle tinten groen en geel die je deze winter veel ziet!

Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen doet dit op verschillende manieren: het werkt als een soort van schild, helpt negatieve energie afvoeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht. Toermalijn helpt je hierdoor in je kracht staan en een ontspannen en zelfverzekerde houding aannemen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen. De steen zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei.

Naast de algemene eigenschappen van toermalijn werkt gele toermalijn activerend en opbeurend. Het versterkt je persoonlijke kracht en zelfvertrouwen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling.

Jade en gezondheid

 

Spiritueel

* Jade werkt in op alle chakra's, en vooral het basischakra, het zonnevlechtchakra en het hartchakra. Jade heelt een beschadigd hartchakra en stuitchakra. Vanuit de zonnevlecht stimuleert en heelt jade het zenuwstelsel. Hierdoor versnelt jade het reactievermogen, zowel geestelijk als lichamelijk.
* Jade helpt je jouw doel in dit leven te vinden, en zorgt ervoor dat je je prettig in dit leven voelt. Jade laat je ziel en geest volledig versmelten met je lichaam.
* Jade geeft mooie dromen en helpt in je dromen kennis en wijsheid te ervaren.
* Jade beschermt tegen fysiek en geestelijk letsel en is daarom zo geliefd als amulet.

Mentaal

* Jade geeft zin voor de realiteit. De steen leert je luisteren naar je lichaam en verstandig te eten en te leven. Jade maakt tevreden en blijmoedig.
* Jade bevordert de positieve energie en beschermt tegen negatieve invloeden. Maakt creatief en geeft je bovendien de energie om plannen om te zetten in daden.
* Jade versnelt genezingsprocessen, zowel geestelijke als lichamelijke.

Emotioneel

* Jade maakt rustig en kalm in moeilijke en onoverzichtelijke situaties, en geeft de energie om ondanks alles door te gaan.
* Jade is een goede steen na traumatische of verdrietige gebeurtenissen, zoals liefdesverdriet of rouwverwerking.

Fysiek

* Jade heeft een sterk effect op huidhaarnagels, maar ook op het beenderstelsel en de spierenLittekens worden minder zichtbaar als je jade draagt.
* Jade stimuleert en ontgift de nieren. Omdat jade zorgt voor een beter afvoer van urinezuren, worden reumatische klachten en jicht verzacht. Galstenennierstenen en blaasstenen verdwijnen door het drinken van jadewater. Ook werkt jade goed tegen het vasthouden van vocht (oedeemvorming, dikke knieën, dikke enkels), en ook nierontstekingblaasontstekingmaagklachten en incontinentie.
* Jade werkt goed bij problemen met de vruchtbaarheid. Het mineraal stimuleert de werking van eierstokkenbaarmoeder en teelballen. Het stimuleert de bevruchting, beschermt moeder en kind tijdens de zwangerschap en zorgt voor een voorspoedige bevalling.
* Door jade te dragen herstel je sneller na ziekte. Jade maakt vitaal en levendig.
* Jade is een steen van het hart, vermindert hoge bloeddruk, en verlicht of heelt zelfs hartklachten, zoals hartritmestoornissen.
* Jade werkt in op de alvleesklier en van daaruit op het hele hormoonstelsel. De steen helpt bij suikerziekte. Het immuunsysteem krijgt een oppepper van de jade.